Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; GDLR_Import has a deprecated constructor in /home/richar1q/rijschoolvanbuurentoernooi.nl/wp-content/plugins/goodlayers-importer/goodlayers-importer.php on line 27

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/richar1q/rijschoolvanbuurentoernooi.nl/wp-content/plugins/masterslider/includes/classes/class-msp-main-widget.php on line 95
Rijschool van Buuren voetbaltoernooi » En we zijn weer gestart!

Nieuws

En we zijn weer gestart!

23 mei 2017

Op 26 augustus 2017 is het zo ver: de 4e editie van het Rijschool Van Buuren Vrouwentoernooi! Ditmaal vindt het toernooi niet plaats aan het eind van het seizoen, maar aan het begin. De ideale voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Of omdat het gewoon erg gezellig is! Wij hebben in elk geval niet stilgezeten, dit jaar pakken we groter uit dan voorheen.

 

Voor verschillende leeftijdscategorieën organiseren wij een toernooi:
Ochtendprogramma: MO11 + MO13
Ochtend-middagprogramma: MO17 + MO19
Middagprogramma: Vrouwen (4e en 5e klasse)
Aansluitend aan het middagprogramma: hapje, drankje, muziek

 

Binnenkort maken wij meer bekend over de invulling van het programma en het inschrijfgeld. Blijf op de hoogte door de Facebookpagina te liken.

Wil je deelnemen? Stuur dan een mail naar info@rijschoolvanbuurentoernooi.nl of meld je aan via de link ´direct inschrijven´ op de site.